Rólunk

Történetünk


A SINUS-ELEKTRO KFT. vállalkozás 1992-ben alakult betéti társaság formájában, majd átalakulással vált korlátolt felelősségű társasággá jogutódként.

Vállalkozásunk fő profilja a villamosságszerelő tevékenység, melyet 10 fő gyakorlott és nagy szaktudással rendelkező villanyszerelő és komolyabb feladatok esetén az ő irányításukkal a mindenkori feladatokhoz alkalmazható már bizonyított alvállalkozói kör bevonásával végez. A cég megalakulása óta számos építőipari villamos kivitelezési munkát végeztünk. Megrendelőink között megtalálhatóak az építőipar prominens fővállalkozói és közbeszerzések szereplői és számtalan magán beruházás képviselője.

A kiterjedt referencia lista az építőipar rendkívül széles tárházának szinte valamennyi szegmensét felölelő objektumainak villamos kivitelezését jelenti.

A legnagyobb kihívásokat jelentő feladatok megoldásához az idők során szerzett óriási tapasztalat és kiváló szakembereink munkája jelent feltétlen garanciát, és ezzel az elégedett Megrendelői kör folyamatos bővülését is sikereink között tudhatjuk.

A cég központi telephelyén Szekszárd, Sport u. 3. sz. alatt található irodák, műhelyek, szoc. helységek, raktárak, gépjárműveink és eszközeink, gépparkunk tárolására szolgáló épületek komoly hátteret biztosítanak munkánkhoz.

Tevékenységi területünk Tolna megyén kívül az ország más területeire is kiterjed, a Budapesti fióktelepünk révén nagy mobilitásra tudunk szert tenni.

Céljaink között első helyen szerepel a Megrendelőink magas és minőségi színvonalú kiszolgálása, ennek érdekében szakembereink rendelkeznek szinte minden – az ágazatban előírt követelményeknek megfelelő – jogosultsággal.

Mára már elmondható, hogy Cégünk a szakmai körökben elismertséget vívott ki sikereivel, kategóriánkban pedig egy nagy múlttal rendelkező, ugyanakkor ígéretes jövő előtt álló vállalkozás előkelő helyei között található meg.

Bemutatkozó anyag letöltéséhez kattintson ide.

Tevékenységi körünk a következő:Társaságunk a szakmai igényességre, korrekt munkavégzésre alapozva a villanyszerelés területén olyan szolgáltatást kíván nyújtani, amely megbízóink igényeit teljeskörűen kielégíti.

Ennek érdekében a cég vezetése kiépítette és működteti az MSZ EN ISO 9002:96 szabvány előírásainak megfelelő minőségirányítási rendszert.

Szakembereink bármilyen szakmai kérdéssel kapcsolatban szívesen állnak ügyfeleink rendelkezésére személyesen vagy telefonon.